Komentáře

1 N.D. N.D. | E-mail | Web | 23. srpna 2008 v 17:49 | Reagovat

Jestlipak jim to manželství alespoň vydrží, když je kolem toho taková trachtace....

2 rucuk rucuk | E-mail | 23. srpna 2008 v 18:03 | Reagovat

Většinou ano, u dalších svateb, které chci pro zajímavost popsat, liší se párem i hosty    napíši jak ty páry dopadly k dnešku. Ta první svatba nejmladšího bratra : jsou spolu, mají ženatého syna, vdanou dceru a překrásné treperendy vnučky. Na skypu se mi předvedly ,manžel je zná osobně.,Ta druhá svatba, prostřední bratr, má dva syny, jednu dceru - oba ženatí, vdaná, po dvou dětech. Vydrželi.

3 N.D. N.D. | E-mail | Web | 23. srpna 2008 v 18:22 | Reagovat

Tak to je dobrá zpráva. Ještě k tomu jídlu. Jedla jsem kdysi, dávno již tomu domácí klobásy ze Slovenska. Již nikdy jsem dobřejší klobásy nejedla. Byly přesně vykořeněné a pikantní, masité,  nebyly mastné, prostě vynikající. Sladké věci měly hrozně těžké (samé máslo) a hodně sladké. I když takový mrežovník....

4 rucuk rucuk | E-mail | 23. srpna 2008 v 19:29 | Reagovat

Tak u mamy to bylo naopak vždy málo sladké, krémy dělala z dobrého margarinu, nechtělo se mi věřit, že to není máslo. Říkala, že máslo se nedá tak  vyšlehat a krém je prý lehčí, zvláště v létě. Jen na horní krém na dorty či zákusky dělala krém z másla a ničím jej už nenastavovala.Na ty klobásy máte recept v druhém příběhu a každý dobrý řezník by je mohl umět udělat. Jen dát poctivé doma krmené maso, na tom hodně záleží.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 



Jde se spát, díky za návštěvu a na shledanou...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx